2106646830

Καλάθι Αγορών: 0 προϊόντα- 0.00€

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

2106646830

Σχετικά με εμάς

Με πάνω από 2500 επαγγελματίες κυρίως στην βιομηχανία τροφίμων, άμυνας, αεροπορίας, υψηλής τεχνολογίας και κατασκευών να μας εμπιστεύονται καθημερινά για λύσεις στις ανάγκες τους, η Τεχνολογική Παναγόπουλος Ν. & ΣΙΑ ΟΕ αναπτύσσεται συνεχώς με δύο φυσικά καταστήματα και ένα e-shop παρέχοντας γνώση, ποιότητα και ποικιλία. Μέσα από σκληρή δουλειά και εμπειρία επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμα προϊόντα και υποδομές ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στην Ελλάδα με 170000 κωδικούς σε είδη βιομηχανικού εξοπλισμού, αναλώσιμα, εργαλεία, είδη κατεργασίας, πνευματικά συστήματα και συστήματα μετάδοσης κίνησης, είδη προστασίας και ένδυσης εργαζομένων, χημικά κ.α.. Από αυτά οι 45000 βρίσκονται σε μόνιμο απόθεμα. Εισάγουμε προϊόντα από 14 αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οίκους και συνεργαζόμαστε με παγκόσμια brands όπως Bosch, Makita, Karcher, SKF, Tesa, Henkel.

Κόντρα στην οικονομική κρίση καταφέραμε να έχουμε όλα αυτά τα χρόνια άνοδο των πωλήσεων σε εύρος αλλά και όγκο προϊόντων που για τους πελάτες μας συνεπάγεται ανταγωνιστικότερες τιμές κάθε χρονιά.

Η γνώση στο αντικείμενό μας, αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους συνεργάτες μας καθώς είμαστε δίπλα τους κάθε μέρα, κάθε ώρα, για εύκολα και πολύ δύσκολα. Οι πελάτες μας γνωρίζουν μέσα από την πολυετή συνεργασία μας πως έχουμε τις δυνατότητες να εξυπηρετούμε ταχύτατα σε μεγάλο ποσοστό και τα πιο απαιτητικά τους αιτήματα, να εξετάζουμε κάθε περίπτωση μεμονωμένα και να παρέχουμε απαντήσεις παραμετροποιημένες στις πραγματικές τους ανάγκες.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή με γνώμονα την εξέλιξη της τεχνολογίας, την ποιότητα και εφαρμογή ευρωπαϊκών προτύπων στο τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και ανταποκρινόμαστε αλλά και στα προϊόντα μας και στην εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.


  • 1982: 1ο κατάστημα στη Θήβα
  • 1987: 1ο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή
  • 1992: Μεταφορά καταστήματος Αγίας Παρασκευής σε ιδιόκτητο χώρο
  • 2000-2007: Χονδρική πώληση μέσω εταιρίας Kappa Tools
  • 2006: Ίδρυση Ν. Παναγόπουλος & Σία Ο.Ε., αγορά καταστήματος Παιανίας
  • 2009: Έναρξη δραστηριότητας Ν. Παναγόπουλος
  • 2018: Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος Protool

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ- Ν. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 2Ο ΧΛΜ ΠΑΙΑΝΙΑΣ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 19002 ΠΑΙΑΝΙΑ (Τ.Θ. 710 ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Α.Φ.Μ. 998857840

ΔΟΥ: ΚΟΡΩΠΙΟΥ

8