Πάρε μέρος στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Knipex εδώ!

2106646830

Καλάθι Αγορών: 0 προϊόντα- 0.00€

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

2106646830

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η protool - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL, έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών. Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Η protool - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. χρησιμοποιεί την Verisign, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα πιστοποίησης, στην παγκόσμια αγορά. Για πάνω από 10 χρόνια και εκατομμύρια φορές την ημέρα τα προϊόντα SSL και η πιστοποίηση ταυτότητας επιχειρήσεων της VeriSign επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και χρήστες καθημερινά να πραγματοποιούν ασφαλείς online επικοινωνίες και εμπορικές συναλλαγές. Η Verisign είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής πιστοποιητικών ασφαλείας και η πρώτη επιλογή του 95% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της λίστας Fortune 500 καθώς και των 40 μεγαλύτερων τραπεζών παγκοσμίως!

8